+46 (0)371-52 33 50 info@spordanonwoven.se

Industrial

Utseende och funktion. En given kombination när det gäller specialutvecklade produkter. Som här: en snygg och lättskött bagagerumsinredning som också har ljud- och bullerdämpande egenskaper.

Specialutveckling

Om vi i våra produktområden pratar om kundunikt så är produkterna i Industrial ofta special-special. Nonwovenprodukter som är helt och hållet utvecklade efter specifika krav och egenskaper. Hör med oss, vi kan det här!

Fordon

En av de branscher dit vi levererar specialprodukter är automotive. Där används exempelvis nålfilt i inredningar. Men även andra tillämpningar är vanliga, som stoppning i olika inredningar i arbetsfordon och lastbilar.

Kvalitetscertifiering ISO 9001

Vår produktion är certifierad enligt ISO 9001 – ett bevis på vårt långsiktiga kvalitetsarbete.

Kundsamarbeten.

Våra produkter bearbetas vidare och termoformning är vanligt, där materialet under värme och tryck får en speciell form för att exakt passa tillämpningen. Många gånger ligger ett gediget utvecklingsarbete bakom för att få fram rätt materialmix, densitet och tjocklek på vår nonwovenprodukt.

Material

För att unna rätt produktegenskaper används ofta en mix av olika material, både syntetiska och naturliga, som exempelvis hampa- och linfibrer.

Syntetmaterial

Vi använder en stor mängd syntetiska fibrer i vår tillverkning. Materialet kommer från erkända leverantörer i Europa.

Den rätta mixen

De produkter vi erbjuder är anpassade efter vad våra kunder efterfrågar – aningen beroende på den känsla som man vill uppnå, eller vilka egenskaper som önskas.

 

 

 

Hur kan vi hjälpa dig?