+46 (0)371-52 33 50 info@spordanonwoven.se

Home & Living

Våra produkter skapar den där sköna känslan och komforten i soffan, fåtöljen, stolen eller sängen.

Säng

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika nonwovenprodukter för sängramar och bäddmadrasser i ull, bomull, PLA  eller syntetfiber – samt olika blandningar av dessa material.

Möbel

Till alla typer av stoppmöbler erbjuder vi kundanpassade nonwovenprodukter i syntet eller naturmaterial. Fråga oss om möjligheterna!

Ljudabsobenter

Våra produkter används för att skapa ljudabsorbenter av olika typer – släta eller formade vägg- eller takpaneler, men också mer innovativa – som exempelvis lampskärmar.

Kvalitet. Det känns. Och det har vi papper på.

Som en av Skandinaviens ledande producenter av nonwovenprodukter vet vi vad som efterfrågas och för oss är det i det närmaste rutin att skapa kundunika produkter i olika material. Bland våra kunder finns flertalet välkända varumärken med hög renommé. Även om vi är välkända för vår höga kvalitet och leveranssäkerhet, så har vi papper på det också – vi är certifierade enligt ISO 9001 och OEKOTEX.

Naturmaterial

Vi arbetar med ull,  bomull, lin och hampa. Ullen är ren ny ull och kommer från Nya Zeeland, en av världens största producent av ull. Bomullen köps från olika delar av världen.

Syntetmaterial

Vi använder en stor mängd syntetiska fibrer (PET) i vår tillverkning. Materialet kommer från erkända leverantörer i Europa och Asien.

Den rätta mixen

De produkter vi erbjuder är anpassade efter vad våra kunder efterfrågar – aningen beroende på den känsla som man vill uppnå, eller vilka egenskaper som önskas, och om det ska vara natur- eller syntetmaterial eller en mix.

Våra produkter

Komfortvadd (bild till vänster) används för att skapa den rätta känslan och mjukheten vid tillverkning av exempelvis rammadrasser, bäddmadrasser och olika typer av stoppmöbler. Ljudabsorbenter (bild till höger) används i innertak, väggpaneler och även vid kreativa tillämpningar som lampskärmar som både ger dekorativ och praktisk funktion.

 

 

 

Hur kan vi hjälpa dig?