+46 (0)371-52 33 50 info@spordanonwoven.se

Karriärmöjligheter

Hos Sporda Nonwoven finns det möjlighet för rätt person att få ett trivsamt jobb med karriärmöjligheter.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med hungriga, kompetenta och driftiga personer som har intresse för att arbeta hos oss. Även om vi för tillfället inte har några lediga tjänster, får du gärna skicka oss ditt CV och ett personligt brev med vilken typ av tjänst du har intresse av.

Maila intresseanmälan till info@spordanonwoven.se

Arbetsplatsen Sporda Nonwoven

Det är både stimulerande och utmanande att arbeta hos oss på Sporda Nonwoven. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, oavsett var i organisationen du arbetar. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling, för att alla ska ha möjligheten att växa som individer och med sina arbetsuppgifter. Som arbetsgivare visar vi respekt och ansvar för våra medarbetare – och som anställd förväntas du visa respekt för företaget och dina kollegor.

Sporda Nonwoven strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats, där vi trivs tillsammans. Det gör att vi då och då arrangerar olika personalaktiviteter under såväl arbetstid som efter arbetsdagens slut.

Sporda och vår region

Sporda Nonwoven ligger i Sporda, i västra Småland, i södra delarna av Gislaveds kommun. Närmaste tätort är Reftele med drygt 1.200 invånare. Centralort i kommunen är Gislaved med cirka 10.000 invånare. i kommunen finns goda möjligheter till en aktiv fritid, antingen i föreningsregi eller på egen hand. De mest tongivande idrottsföreningarna i kommunen är verksamma inom handboll, fotboll, simning, orientering/skidor/multisport. I kommunen ligger också Isaberg fritidsområde som erbjuder utförsåkning, mountainbiking, golf och fiske. Här är det nära till skog, mark och sjöar.

Regionen är en av Sveriges mest företagstäta. Som en del av Gnosjöregionen finns här en stark entreprenörsanda och många innovativa företag i olika branscher. Det gör att här ofta finns möjlighet till arbete även för medflyttande. Här finns varierande boendeformer. Lägenhet eller villa i ”stan” eller i ett hus ”på landet”? Oavsett vilket är restiden till arbetet i regel kort. Här finns väl utbyggd barnomsorg och skola. Skulle du längta till storstaden så når du exempelvis Jönköping, Borås, Halmstad och Växjö på cirka en timme.

Se länkar för mer information:

Living Gislaved
Gislaveds kommun
Gislaveds Näringsliv
Smålands Sjörike

 

 

 

 

Hur kan vi hjälpa dig?