Spordas medarbetare kan rädda liv

På Sporda bryr vi oss om varandra. Vi genomför regelbundna utbildningar och hälsokontroller för att skapa en bra arbetsmiljö.

Spordas medarbetare kan rädda liv

På Sporda bryr vi oss om varandra. Vi genomför regelbundna utbildningar och hälsokontroller för att skapa en bra arbetsmiljö.

Sporda Nonwovens viktigaste tillgång är medarbetarna. Vi sätter en ära i att ta hand om varandra.
Nyligen genomförde vi en utbildning i brand samt hjärt- och lungräddning på plats i våra lokaler i Sporda. Denna utbildning genomförs vart tredje år tillsammans med Räddningstjänsten i Gislaved. Sammantaget betyder detta att alla som arbetar på Sporda Nonwoven kan rädda liv och göra skillnad på riktigt.

Alla får lära sig:

  • Hur man utför hjärt- och lungräddning
  • Vad man kan göra när någon sätter i halsen
  • Hur man agerar om en brand uppstår

 

Alla fick prova att släcka en mindre brand med brandsläckare, släcka en brinnande docka med brandfilt, göra hjärt- och lungräddning på docka och testa en hjärtstartare (vi har en sådan i våra lokaler).

Sporda vill erbjuda en hälsosam arbetsmiljö
Är du en medarbetare på Sporda Nonwoven så erbjuds du en hälsoundersökning vart tredje år. I samarbete med Företagshälsan i Bredaryd så gör vi även andra aktiviteter för att säkerställa att medarbetarna har det bra. Företagshälsan kommer till exempel hit till fabriken i Sporda och bedömer belastningsergonomin och ger åtgärdsförslag när/om det behövs. Även dammätningar görs för att säkerställa att arbetsmiljön är så bra som möjligt.

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Sporda Nonwoven?
Vilken filosofi sätter tonen på Sporda? Vilka lediga jobb finns? Kan man göra en spontanansökan?
Här kan du hitta mer information om möjligheterna hos oss på Sporda »

spordanonwoven.se